hvad koster en termografi

Hurtig og billig termografisk undersøgelse (tjek af kuldebroer og uden rapport)

Termografisk gennemgang af huset/bygningen udefra og indefra uden rapport, men med mundligt gennemgang af de konstaterede forhold. Til termograferingen/gennemgangen er afsat ca. 1 time på stedet.
(Såfremt at det ønskes kan de termografiske billeder fremsendes pr. e-mail uden særskilt beregning)
 
Pris: 650 kr.
 

Traditionel termografisk undersøgelse (tjek af kuldebroer med rapport)

Termografisk gennemgang af huset/bygningen. Ved denne undersøgelse kortlægges primært problemer vedrørende kuldebroer (f.eks. manglende eller dårlig isolering) i mindre omfang kan det også være muligt at konstarere utætheder. Efterfølgende udarbejdes og fremsendes en skriftlig rapport. Rapporten indeholder udover de termografiske billeder af huset også en vurdering af de konstaterede forhold samt forslag til udbedring af forholdene.
 
Pris: 2.850 kr
 
Alle priser er excl. moms. 
 

For ovenstående priser gælder:

– Maks. størrelse på huset er 200 m2. Ved størrelser herudover vil der være et mindre tillæg.
– Transport er inklusiv (dog maks. 35 km fra vores firmaadresse i Karise)
 
Ved opgaver udført efter medgået tid eller ved ydelser der ligger udover det aftalte faste honorar afregnes der med et timehonorar på 450 kr. excl moms.

 

Konklusion

Ved at få styr på utæthederne og kuldebroer samt en korrekt isolering af huset, nedsættes varmeforbruget. Værdien på boligen øges og sidst men ikke mindst øges boligkomforten væsentligt. Det bliver ganske enkelt et bedre hus at bo i.

Stevns Isolering Aps – 72 17 07 71

Dette indlæg blev udgivet i 5. Info. Bogmærk permalinket.