Papiruld kontra anden Papirisolering

Der er efterhånden poppet mange alternativer op på markedet. Nogle kalder det Papirisolering, Papiruld, CelluloseBaseretIsolering osv. Vi har desværre måttet konstatere at kvaliteten af disse produkter tit ikke holder, og envidere ikke er testet og kontrolleret i Danmark. Også selv om leverandøren fejlagtigt oplyser det modsatte til kunden. En del af disse leverandører bruger forskellige produkter, alt efter om der lige er noget billigt i England, Østrig eller Finland.

Stevns Isolering bruger udelukkende Papiruld fra Papiruld Danmark i Hillerød. Det er vores sikkerhed for at kvalitet, pris og netværk er i orden.

Papiruld Danmark er den største producent af alternative isolerings materialer i Danmark. Dette har de gjort siden 1989, og dette gør dem til den største ekspertise i landet. Som de eneste er de medlem af VIF, der deklarerer Papirulden. Dette er vores sikkerhed for uvildig bedømmelse.

Papiruld fremstilles af danske overskud/returaviser der er sorteret for blankt papir ( reklamer ). Aviserne findeles og imprægneres med salte for brand / råd hæmning, i en total styret proces, således at slut produkktet bliver ensartet.

Isoleringsevnen testes hos Teknologisk Institut, og VIF deklarerer herefter isoleringsevnen.

Papiruld har højeste isoleringsevne af løsfylds produkter Lambda 40, alså 10% bedre isolering end mineraluld.

Undersøgelser viser at isolering med Papiruld løsfyld nedsætter energiforbruget med op til 25% i forhold til traditionel isolering med mineraluld.

 

Med venlig hilsen

Stevns Isolering Aps

Direktør

Jimmy Hansen – Autoriseret Papirulds Isolatør og Energivejleder

Dette indlæg blev udgivet i 5. Info. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *