Tilskud

Du får energitilskud

Staten yder desuden et energitilskud til energiforbedringer i huset.

Når vi undersøger, om dit hus trænger til efterisolering, beregner vi samtidigt størrelsen på dit energitilskud, og vi klarer alt papirarbejdet i den forbindelse.

Energitilskuddets størrelse beregnes ud fra, hvor mange kilowattimer du i fremtiden kommer til at spare pr. m² pr. år ved at efterisolere. Tilskuddet udbetales som en slags tak for hjælpen for, at du nedbringer dit energiforbrug og skal motivere husejere til at udføre energibesparende tiltag. Alle husejere kan få tilskud. Det er kun i sjældne tilfælde, at der ikke udbetales tilskud, eksempelvis hvis tilbagebetalingstiden på isoleringsopgaven er under 1 år. Der ydes ikke tilskud til isolering af hulmur.

Hvor stort er mit tilskud?

Størrelsen af tilskuddet afhænger af, hvor mange kvatratmeter du skal have isoleret, og hvor meget isolering der ligger i forvejen. Vi har opstillet et priseksempel, så du har en fornemmelse af tilskuddets størrelse. Priser og tilskuddets størrelse er vejledende.

Priseksempel på loft:

Et gennemsnitligt parcelhus har som regel et 120 m² stort loft. Der ligger sandsynligvis allerede 50 mm isolering. Hvis man vælger at efterisolere med 250 mm Papiruld, kan man opnå et tilskud på mellem 1.550 – 2.325 kr. afhængigt af om opvarmningskilden er fjernvarme, el og biomasse eller gas, olie og kul.

Derudover får du glæde af håndværkerfradraget, hvor du kan trække 1/3 af håndværkerens arbejdsløn fra i skat.

 

Med venlig hilsen

Stevns isolering Aps                                                              

Direktør

Jimmy Hansen – Autoriseret Papirulds Isolatør og Energivejleder