Vores kunder siger

Hos Stevns Isolering vil vi gerne have tilfredse kunder, vi gør alt for at leverer professionelle løsninger som vores kunder kan være glade og stolte over. Nedenunder kan du læse hvad vores kunder siger om Stevns Isolering.
Har du været kunde hos Stevns Isolering, eller på anden måde en tilknytning til Stevns Isolering, så er du velkommen til at udtale dig herunder.

Med venlig hilsen

Stevns Isolering – Jimmy Hansen, Autoriseret Papirulds Isolatør

Dette indlæg blev udgivet i 2. Kundehistorier. Bogmærk permalinket.

9 kommentarer til Vores kunder siger

 1. Jesper og Heidi skriver:

  Tak for hurtigt og veludført hulmursisolering af vores hus, vi har oplevet en væsentlig forskel på forbruget af træpiller, selv om det har været et kold forår, har vi ikke haft det samme behov for at skrue op for varmen, og der er ikke nogen kulde fra ydermuren mere.

  venlig hilsen
  Jesper og Heidi

 2. Knud Nielsen skriver:

  Jeg har indtil videre haft det bedste indtryk af Stevns Isolering som har isoleret hulmuren på vores hus. Det er et rigtigt flot stykke arbejde der er udført, det er ikke til at se på facaden.
  Jimmy kom og målte op, prisen og tiden holdt meget fint.
  Da vi kom efter der var isoleret, var alt pænt ryddet.
  Vi er nu i gang med en ny aftale med jimmy Hansen fra Stevns Isolering Aps og kan kun give firmaet vores bedste Anbefalinger.

 3. Peer Nørgaard skriver:

  Flot arbejde – alle aftaler overholdt – og da det viste sig at noget af hulmuren VAR isoleriet, kontrollerede Jimmy om isoleringen var i orden og trak helt uden diskussion et rimeligt beløb fra det i øvrigt gode tilbud vi havde accepteret. Nu glæder vi os til at kunne mærke forskellen. Jeg kan kun anbefale Stevns Isolering og vil selv uden tvivl kontakte firmaet igen, hvis jeg skal have isoleret.

 4. Rikke Jørgensen skriver:

  Vi er utrolig tilfredse med resultatet. Vi har fået isoleret mellemdækket op til vores 1.sal samt hulmurene. Det tog ikke lang tid at få fyldt hulmurene op og hullerne i fugerne er næsten ikke til at se. Desuden kan vi mærke en klar forbedring på støjniveauet fra 1. salen, så det viser sig også at være super lydisolerende… Et produkt der klart kan anbefales.

 5. Karin Pedersen skriver:

  Er meget tilfreds med firmaet. Venlig omgangstone og opførsel. Pæn oprydning efter arbejdet og en rimelig pris.

 6. Henrik Nielsen skriver:

  Jeg har fået isoleret hulmur og loft med papiruld fra Stevns Isolering, og jeg er meget tilfreds med resultatet. Efter arbejdet var færdigt, blev der støvsuget og ryddet grundigt op og alt affald blev fjernet. Jeg har endnu ikke kunnet måle hvor meget varme jeg sparer, men jeg kunne med det samme mærke at huset er blevet lunere. Prisen for arbejdet synes jeg var meget rimelig. Ud fra ovenstående kan jeg give Stevns Isolering min bedste anbefalinger.

 7. David Mofjeld skriver:

  Opgaven med isolering af min hulmur blev udført professionelt og jeg fik meget råd og vejledning.

 8. Pia, Rødvig Stevns skriver:

  Overholdt alle sine aftaler og han er meget venlig.

 9. Jonas Jensen skriver:

  Jeg har fået isoleret mit loft med Papiruld. Et meget servicemindet firma, der bestemt lever op til de aftaler der er lavet. Prismæssigt ligger de i den fornuftige ende. God kommunikation og aftaler bliver holdt punktligt.
  Meget tilfreds med firmaet, både deres udførte arbejde og deres service.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *